Win 5-0, Arsenal set a new record in the Premier League

According to Opta, the Gunners bid farewell to the 2022/23 Premier League season with their heads held high with the destruction of Wolves.

Arsenal left a big regret this season when they could not stand at the decisive stage and were surpassed by Man City in the race to win the Premier League. However, the 2nd place is still considered a great success of the Emirates Stadium team.

In the last match, coach Mikel Arteta’s teachers and students relaxed their spirits and had a destructive victory with a score of 5-0 against Wolves. Scorers for the Gunners include Granit Xhaka (double), Bukayo Saka, Gabriel Jesus and Jakub Kiwior.

Arsenal ended the season with a 5-0 win.

Với chiến thắng này, CLB thành London đã kết thúc Premier League mùa giải 2022/23 với 88 bàn thắng. Đây là kỷ lục mới trong lịch sử tham dự giải đấu của Arsenal.

Thành tích tốt nhất trước đây của Arsenal trong một mùa giải ở Premier League là 87 bàn thắng ghi được trong mùa 2004/05. Đó là thời điểm đội bóng của Arsene Wenger cũng về đích ở vị trí thứ nhì, sau nhà vô địch Chelsea.

Mùa này, hàng công Arsenal chơi thăng hoa và thường xuyên có những chiến thắng với tỷ số đậm. Bộ ba Saka, Gabriel Martinelli và Martin Odegaard được đánh giá là xuất sắc nhất.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *