Neymar’s father arrested

Neymar Sr, Neymar Jr’s father, was arrested while building a mansion in his hometown of Brazil.

Neymar Sr was arrested in his hometown.

The project of the Neymar family has been complained about because it violates local environmental regulations.

Theo UOL, cha của Neymar bị bắt sau khi tranh cãi với Shayenne Barreto, thư ký môi trường của vùng Mangaratiba. Dù ông Neymar Sr đã được thả, cảnh sát vẫn đang điều tra thêm do công trình được cho đang “thúc đẩy nạn phá rừng, phá đá và di chuyển dòng sông“.

Đây không phải lần đầu gia đình Neymar vướng vào rắc rối liên quan đến pháp luật. Neymar và cha từng phải hầu tòa vì cáo buộc ký các thỏa thuận ngầm với Barcelona mà không có sự đồng ý hay thông báo cho phía DIS, khiến công ty Brazil chịu thiệt hại. Santos, CLB chủ quản của Neymar khi đó, cũng không hay biết gì về thỏa thuận ngầm trị giá 39 triệu euro của Neymar với Barca.

Currently, Neymar is on summer vacation in the US. However, the player born in 1992 still attracted attention with a letter apologizing to his girlfriend for having an affair on social networks.

” I made mistakes. I made mistakes with you. I make mistakes every day, on and off the pitch, but always fix them. All of this has affected one of the most special people in my life. his life, the woman he dreams of following, the mother of his children ,” Neymar wrote on his personal page.

Neymar is expected to recover from injury to return to play for PSG at the beginning of the 2023/24 season.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *